Arcaşii ţintesc titlul naţional

La finele acestei săptămâni, la Iaşi va avea loc o nouă ediţie a Campionatului Naţional de Tir cu Arcul, eveniment la care va participa şi clubul SCM Deva – Minerul Aninoasa.
tintaPentru arcaşii pregătiţi de Viorel Hăbian, aceasta reprezintă prima competiţie oficială a anului 2015. Campionatul de la Iaşi adună cele mai bune cluburi din ţară şi cei mai buni sportivi. Ca de obicei, speranţele noastre la medalii se îndreaptă spre sportivii Răzvan Marcu, Luminiţa Boroş şi Simona Băncilă, aceasta din urmă aflându-se pe locul 10 în topul celor mai buni sportivi pe anul 2014 la probe olimpice.
„Îmi doresc să câştig titlul de campion naţional, la individual, pe echipe şi la proba de mixt. Ştiu că nu va fi uşor, dar pentru acest lucru m-am pregătit în această iarnă”, spune multiplul campion naţional Răzvan Marcu. De altfel Răzvan Marcu împreună  cu Simona Băncilă şi Luminiţa Boroş au cele mai mare şanse de a reprezenta  România la Jocurile Olimpice de anul viitor. Cei trei sportivi vor avea de îndeplinit baremurile necesare calificării, iar finalizarea va avea loc în luna iulie a acestui an când se va şti exact dacă ai noştri vor merge sau nu în Brazilia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *